E-mail gebruiken via webmail.

U kan uw e-mail beheren via de webmail. U hoefd hiervoor geen e-mailprogramma te installeren op uw computer. De webmail is een online programma dat draaid op onze servers.

Wanneer u uw email wenst te beheren via webmail zet u achter uw website url /webmail. Dus de volledige url word dan bijvoorbeeld https://solitweb.be/webmail.

Inloggen kan dan met uw email adres en bijhorende wachtwoord.