E-mail gebruiken via webmail.

U kan uw e-mail beheren via de webmail. U hoeft hiervoor geen e-mailprogramma te installeren op uw computer. De webmail is een online programma dat draait op onze servers.

Wanneer u uw email wenst te beheren via de webmail, zet u achter uw website url /webmail. Dus de volledige url word dan bijvoorbeeld solitweb.be/webmail.

Inloggen kan dan met uw e-mailadres en bijhorende wachtwoord.